A brit FTSE 100-as index 0,6 százalékkal nőtt 5275 pontra, míg a német DAX 1 százalékos emelkedéssel 5646 ponton, a francia CAC-40 index 1,1 százalékos javulással 3711 ponton állt szerda reggel. A BNP Paribas francia bankcsoport részvényei 2,9 százalos emelkedéssel kezdték a napot, miután a vállalat vártnál jobb negyedéves eredményeket adott közzé. A Legal & General biztosító papírjai 3,6 százalékot kúsztak föl, mert kedvező bevételi adatokat jelentett a cég az utolsó negyedévre. A Barclays brit bank részvényei 2,4 százalékot javultak a reggeli kereskedésben. A társaság profitjelentésében felülmúlta az elemzői várakozásokat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!