A bankszektor húzta fel az USA-t

Egész napos erősödést követően pluszban zártak a főbb amerikai tőzsdék.
NAPI, 2012. június 22. péntek, 22:08
Fotó: Napi.hu

Miután híre ment, hogy az Európai Központi Bank (ECB) lazított a banki fedezetek elfogadására vonatkozó szabályokon, erősödni kezdtek a bankpapírok, ennek köszönhetőena Dow Jones ipari átlaga 0,54, a S&P 500 0,72, a Nasdaq pedig 1,17 százalékot erősödött pénteken.

A vállalatok közül a -bankszektoron kívül - a Facebook vette ki a részét leginkább a növekedésből, miután a Nomura vételre alkalmasnak ítélte a részvényeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK