A bécsi tőzsde embere is bekerült a pesti börze it-jébe

A BÉT közgyűlésen a plénum elé terjesztették az igazgatósági (it) tagok jelölését, amit a részvényesek 97 százalékos többséggel el is fogadtak.
Madarász János, 2005. május 24. kedd, 12:32
Fotó:

A listán szerepelt Áldott Zoltán (Mol egyik ügyvezető igazgatója a kibocsátók képviseletében), Cselovszki Róbert (Erste Bank Befektetési Rt.), Fatér Gyula (Budapest Alapkezelő Rt.), Szabó Ferenc (Raiffeisen Bank Rt.), Szalay-Berzeviczy Attila (HVB Bank Rt., jelenlegi tőzsdelenök) és Barbara Wösner (a bécsi tőzsde marketing igazgatója).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK