A befizetések növelésének csekély hatása lesz a piacra

A NAPI Gazdaság számításai szerint egyelőre csak minimálisan nőhet a részvénypiacra érkező tőke, ha jövőre növelik a magánnyugdíj-pénztári befizetések nagyságát. A január elsejétől tervezett intézkedés mindössze 6-9 milliárd forintnyi pluszkeresletet generálhat a részvénypiacon, így az intézkedés csak hosszabb távon hathat. Részletek a hétfői Befektetőben.
NAPI, 2002. május 31. péntek, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK