A BÉT magához tért

Fél tizenegykor magához tért a nyitás után esésbe kezdett tőzsde, és jelenleg mai maximuma közelében jegyzik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos indexét.
NAPI Online, 2004. november 29. hétfő, 12:13
Fotó:

Pár perccel dél előtt 14131 poton állt a BUX index, ami 29 ponttal magasabb a tőzsdemutató nyitóértékénél. A Matáv 786 forinton forog, az OTP 5320 forintot ér, a Mol papírját pedig 12190 forinton jegyzik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK