A brit szikla alatt nyög az OTP is

A BÉT-en is érezteti hatását a brit Northern Rock jelzáloghitelező zuhanása miatt pesszimistává váló európai hangulat, amely alapvetően a pénzügyi és az ingatlanszektor papírjait tartja nyomás alatt.
NAPI Online, 2007. szeptember 17. hétfő, 14:07
Fotó:

Délután két óra tájban a BUX 1,1 százalékos mínuszban, 26 627 ponton állt.
A vezető részvények közül a leginkább az OTP zuhant, 2,3 százalékkal 9040 forintra. A Mol hajszálnyi mínusszal 25 500 forinton cserélt gazdát, a Richter 0,3 százalékkal 37 100 forintra süllyedt, a Magyar Telekom pedig 1,8 százalékkal 946 forintra esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK