A BUX 7 300-on kezdett, erősödik az IEB

A BUX - összhangban a nyugat-európai fejleményekkel - 22,46 pontos, azaz egyharmad százalékos többlettel 7 300,45 ponton kezdett.
Ádám Viktor, 2003. február 26. szerda, 10:07
Fotó:

A kereskedésbe visszaengedett IEB-papírok 20 forintos erősödéssel startoltak, a Matáv és az OTP pedig egyarán 8 forintos emelkedéssel indult. A Mol 10 forintos gyengüléssel nyitott, s míg az Egis 45 forinttal lépett feljebb, addig a Richter egyelőre nem mozdul tegnapi záróértékéről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK