A BUX jól érzi magát 20 ezer felett

A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója a nyitás után átlépte a húszezer pontot, s a délelőtt folyamán nem is került vissza az ominózus szint alá. Dél után valamivel 0,8 százalékos pluszban volt az index, ami 20 086 pontos értéket jelentett.
Csernátony Csaba, 2005. július 20. szerda, 12:05
Fotó:

Jól teljesítenek a vezető papírok, bár a Richter 0,4 százalékos dárgulása elmarad a többiek - OTP, Mol és Magyar Telekom - több mint 1 százalékos erősödésétől.
A kisebb forgalmú papírok a 20 400 forinton stagnáló és a nyitás óta 1 százalékkal, 4900 forintra dárguló Antenna kivételével lejtőre kerültek. A BorsodChem 0,7 százalékot veszített értékéből, a Synergon 0,8 százalékkal került lejjebb, az FHB-kurzus pedig 0,2 százalékkal süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK