A BUX leesik és ott marad

Új mélyponton van a forint, ami gyengülést hozhat a tőzsdén is a mai kereskedésre. Fél háromkor jön az amerikai GDP adat.
Molnár Gergely, 2009. január 30. péntek, 08:53
Fotó:

 A forint ma reggel a régiós devizákkal együtt tovább gyengült, jelenleg új mélyponton van: egy euró 294,2 forint. Ez eladási hullámot hozhat a tőzsdén, amit csak erősít, hogy péntek van, és egy ilyen bizonytalan helyzetben a befektetők inkább zárják long pozícióikat - vélekedett Gratzer Zoltán a Concorde üzletkötője.

A piac nagyon gyenge, ha el is kezd emelkedni az nagyon hamar megtorpan, sokszor még napon belül. Az üzletkötő arra számít, hogy nap elején esés lesz a budapesti tőzsdén, és az árak lent is maradnak a pincében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK