A cakk győzött Budapesten, hála az OTP-nek

Az egész napos cikkcakkmozgásból végül némi plusz kerekedett a BÉT-en.
MTI-Eco, 2014. március 14. péntek, 17:33
Fotó: Napi.hu

A nyitást követő mínuszok után egész nap csütörtöki záróértéke körül ingadozott a BUX, de többet volt ez alatt, mint felett. A vége 16 157,59 pont lett, ami 0,1 százalékos erősödést jelentett, nagyjából a forint erősödésével párhuzamosan.
A vezető papírok közül csak az OTP erősödött, 1,9 százalékkal 3623 forintra, miközben a Mol 0,2 százalékkal 12 380 forintra süllyedt, a Telekom 2,2 százalékkal 316 forintra esett, a Richter pedig 1,2 százalékos veszteséggel 3436 forinton zárt.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK