A CE Oil 9,5 százalékot szerzett a TVK-ban

A TVK bejelentette, hogy a társaságban 14,66 százalékra növelte részesedését osztrák részvényese, a CE Oil&Gas GmbH. Nem ismert, hogy az osztrák cég kitől vásárolt, ám minden bizonnyal a csomag zöme a korábbi milfordos vagy ÁÉB-es pakettből származik. Ugyancsak tegnap jelentették be, hogy a Mol a Deutsche Bank érdekeltségi körébe tartozó, korábban az Édász 12 százalékos tulajdonosaként felbukkant Matura GmbH számára értékesítette a múlt héten 9,67 százalékos TVK-részvénycsomagját. A CE Oil igazgatója lapunk kérdésére megismételte korábbi kijelentését, miszerint továbbra sem zárja ki annak lehetőségét, hogy cége nyilvános vételi ajánlatot tesz a BorsodChem-részvényekre. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. április 7. szombat, 07:01
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK