A francia távközlési cég a kedvezőtlen piaci hangulatra hivatkozva - s azt döntésével tovább rontva - 2-2,5 euróval csökkentette az Orange mobilszolgáltató részvényeinek kibocsátási árát. Ez rossz jel volt a többi telekomcégnek is, hiszen sokan részvénykibocsátással szeretnék csökkenteni eladósodottságukat. A londoni börzén - a Bank of England monetáris politikai bizottságának mai ülése előtt - folytatódtak a találgatások: a piac 25 bázispontos kamatcsökkentést várt. Frankfurtban a Schering és a DaimlerChrysler is az árral szemben úszott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!