A Codexhez kerültek a Cashline értékesítői

A Codex Tőzsdeügynökség Zrt-hez került a Cashline értékesítő csapata.
NAPI, 2011. február 18. péntek, 08:43
Fotó:

A Codex Értékpapír Zrt. megállapodott a Cashline volt értéksítési vezetőjével, aminek eredményeképp a volt cashline-os dolgozók többsége a Codexhez szerződött - erősítette meg a Napi Gazdaságnak Galambos Péter a Codex vezérigazgatója.
Nem átvételről van szó, a dolgozók munkaviszonya korábbi munkahelyükön megszűnt, majd szinte a teljes csapat, 13-ból 12 fő a Codexhez igazolt. Az értékesítő csapat feladata az ügyfélszerzés, de a Codex brókerekkel is tárgyalásban áll további alkalmazásokról - tette hozzá a vezérigzgató.
Mint mondta, a cég folytatni szeretné a terjeszkedést és nagy a növekedési potenciált lát mind a tőkepiacban, mind a cége számára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK