A Concorde Befektetési Alapkezelőé a portfóliókezelés (javítás)

A PSZÁF - a cég kérésére - januártól két hónapra felfüggesztette a Concorde Értékpapír Rt. portfóliókezelési tevékenység folytatására jogosító engedélyét. A tevékenységet a felügyelet engedélye alapján január 1-től a Concorde Befektetési Alapkezelő Rt. veszi át, vagyis a Concorde Értékpapír - ellentétben korábbi híradásunkkal - nem szünetelteti a portfoliókezelési tevékenységet, csupán átadta a tevékenység végzését az alapkezelőnek.
NAPI Online, 2003. január 8. szerda, 08:30
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK