A Concorde veszi át a Microbróker ügyfeleit

A Microbróker Rt. és a Concorde Értékpapír Rt. közös közleményében jelentette be, hogy a Microbróker június 30-ával átadja ügyfélállományát a Concorde-nak. A cég vezérigazgatója a NAPI Gazdaságnak elmondta, hogy a tulajdonosok azért döntöttek tizenegy évi működés után így, mert a tőkepiaci körülmények nem kedveznek egy alapvetően hazai magánügyfelekre specializálódott kis, független brókerház fennmaradásának. A Microbróker 131 milliós jegyzett tőkéjét meghaladó saját tőkével távozik a piacról. Részletek a szerdai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 4. kedd, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK