Magyarországon a statisztikai hivatal mér jövő hét keddig nem közöl friss jelentést, és a fontosabb európai országok sem tesznek közzé adatokat a hét utolsó napján. Délután ugyanakkor két érdekes amerikai makroadat is érkezik. Először az első negyedévi GDP harmadik becslését teszik közzé. Az elemzők szerint az adat marad az előzőekben meghatározott 3 százalékon, így, okozhat azért meglepetést a pénzpiacokon, ha mégsem így lesz. Emellett a Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi indexe is a hét utolsó napján lát napvilágot. Júniusra 75,5 pontot várnak az elemzők, ami megegyezik az előző havi értékkel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!