A Dow mínuszban, a Nasdaq pluszban

Mínusz nullában, azaz hajszálnyi veszteséggel kezdtek szerdán a vezető New York-i részvényindexek a keddi, 2,7-3,9 százalékos zuhanást követően.
NAPI, 2010. június 30. szerda, 15:44
Fotó:

Nyitás után röviddel a DJIA 0,2 százalékos csökkenésnél, a Nasdaq Composite hasonló mértékű, ám pozitív irányú elmozdulásnál, az S&P-500 pedig szabad szemmel alig látható többletnél tartott. A légitársaságok és a bankok papírjai északnak vették az irányt, szemben az egészségügyi ipar képviselőivel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK