Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatok szerint összesen 945 millió forint osztalékot fizet a társaság a 2018-as üzleti év után.

A törzsrészvényre 851 millió forint, vagyis darabonként 247,48 forint jut, a dolgozói részvényekre pedig 94 millió forintot fizetnek ki. Az osztalékfizetés időpontját és ütemezését a társaság igazgatósága határozza majd meg.

A közgyűlés 11,078 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 1,708 milliárd forint átfogó jövedelemmel elfogadta a nemzetközi pénzügyi standardok (IFRS) szerinti konszolidált beszámolót.

Az elfogadott egyedi, éves beszámoló szerint a Duna House 775,8 millió forint nyereséggel, és 4,955 milliárd forint mérlegfőösszeggel zárta az előző évet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!