A Euronext vezetése a New York-i ajánlatot támogatja, amely 10,3 milliárd dolláros felvásárlási értéket jelent. A frankfurtiak 11 milliárd dollárt ajánlanak, de a tulajdonosok ezt sem tartják elég magasnak, a menedzsment pedig attól tart, hogy nem összeolvadásról, hanem valódi felvásárlásáről lenne szó, azaz Frankfurt dominálná az új vállalatot. Jean-Francois Theodore, a Euronext vezérigazgatója kifejtette, hogy egyelőre még nem született hivatalos döntés az ajánlatokkal kapcsolatban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!