A Fedre vár a forint

Bár alapvetően kivárás volt a jellemző a piacokra, mégis valamivel átlag feletti forgalomról számolt be Csajbók Róbert az ING devizapiaci üzletkötője.
NAPI, 2010. november 2. kedd, 16:40
Fotó:

A trader szerint a piacok alapvetően az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed ülésére várnak, ahol döntés születhet az újabb mennyiségi lazításról.

A devizapiacon kirívó esemény nem történt, a régiós devizák is együtt mozogtak.

Az euró/forint árfolyama a reggeli 270,50-es szint után délután fél öt körül 271,30 forint körül volt.

A dollárt a reggeli 193,25 után délután 193,60 forintért adták 1,4028 dolláros euróárfolyam mellett. A svájci frank 198 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK