A Fedre vár Budapest

Maradt az enyhe korrekció a Budapesti Értéktőzsdén, a befektetők a jelek szerint a Fed ülést követő tájékoztató előtt nem mernek nagyobb pozíciókat vállalni.
NAPI, 2012. június 20. szerda, 13:59
Fotó: Napi.hu

A BUX index korad délután ott járt, ahová délelőtt leesett. Kettő órakor 0,4 százalék volt a vezető mutató vesztesége, ez 17 736 pontos indexértéket jelent. Az OTP 0,2 százalékkal csúszott vissza, 3770 forintra, a Mol 0,4 százalékkal lett olcsóbb, 16 630 forint. A Richter árfolyama negyed százalékkal csökken, 36 900 forintra, az Egis maradt egy százalékos mínuszban, 14 590 forinton. A Magyar Telekom már közel egy százalékkal lett olcsóbb, 450 forint.

Kisebb forgalom mellett több kisrészvény árfolyama is felfelé lengett ki, a Pannonflax 6 százalékot drágult, 393 forintra, a TVNetwork 5,5 százalékkal, 250 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK