A Graboplast-menedzsment és a Wallis Rt. közös tulajdonában álló ABC Befektetési Rt. értesüléseink szerint még az ötnapos határidő letelte előtt megküldte a PSZÁF-nek a Grabo-ajánlattal kapcsolatban kért kiegészítéseket, s így a felügyelet jóváhagyta azt. A jóváhagyást tartalmazó PSZÁF-határozat megjelenését követően az ABC Befektetési Rt. várhatóan hamarosan közleményben tájékoztatja a befektetőket az ajánlati időszak pontos kezdetéről, s így elhárul az utolsó akadály is a Grabo-részvények felvásárlása elől. További részletek a mai NAPI Gazdaságban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!