A foci vb uralja a forintpiacot

A brókerek szemmel láthatóan a focit vb-t részesítik előnyben a forintpiaccal szemben, kötés gyakorlatilag nincs, az euró árfolyama is megállni látszik a 241 forintot valamivel meghaladó árfolyamon. Tegnap a forint a sáv erős oldalán a centrumtó 12,44 százalékra zárt, mas 12,57 százalékon nyitott, ami 241,30/50-es árfolyam. A piacot kizárólag az euró/dollár árfolyam mozgatja - már amennyiben mozgatja.
Molnár Csaba, 2002. június 14. péntek, 10:05

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK