A forint is Amerikára vár

Érdemi esemény nélkül, szűk sávban zajlott a kereskedés a bankközin kora délelőtt.
NAPI, 2009. szeptember 4. péntek, 09:52

Határozott irány és említésre méltó forgalom nélkül indult a nap pénteken a bankközi devizapiacon, a befektetők mindenütt a délután megjelenő amerikai munkaerőpiaci adatoktól várnak iránymutatást - tájékoztatott Csajbók Róbert, az ING Bank üzletkötője.

Hozzátette: az euró forintjegyzése szűk sávban, 273,70-274,50 között ingadozott, szemben az elmúlt száz nap átlagosan négy forint széles napi sávjával. Háromnegyed tíz tájban az euró egysége 273,90, a svájci frank 181 forint körül járt, a dollár valamivel 192 alatt volt.

Csajbók szerint a piacokon bekövetkezett hét eleji esések után továbbra is pozitív a befektetői hangulat, és bár a visszapattanás nem történt meg, a kockázatkerülési kedv sem erősödött fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK