Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A nyitás utáni 251,35 forintos csúcshoz képest jelenleg 251,05/10 forinton váltják az eurót a bankközi devizapiacon, míg a dollár jegyzése 211 forint felett áll - tudtuk meg a Kolba Miklóstól, az ING üzletkötőjétől. A forint múlt heti látványos értékvesztése láthatóan az egész régiót magával rántotta - pedig korábban inkább mi mozogtunk együtt a zlotyval -, de jelenleg hacsak nem lesz komoly elmozdulás az euró/dollár kurzusban vagy nem lesz új hazai makrohír, akkor ez maradhat az árszint az elkövetkező napokban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!