A forint mozdulatlan, de erős

A szerdai piaci záráshoz képest szinte semmi nem változott a hét első délelőttjén.
NAPI Online, 2008. május 5. hétfő, 09:10
Fotó:

Az euró/forint kurzusa 252-nél, a dollár árfolyama 162,80 forinton, míg a svájci franké 154,60 forinton áll hétfő délelőtt azt követően, hogy a múlt hét szerdai Fed-kamatdöntés és az azt megelőző - a KSH által közzétett ipari termelői árakról szóló - hazai makroadat megmozgatta a piacot.

Mivel a hétfő az Egyesült Királyságban ünnepnap, így egészen a tengerentúli kereskedés kezdetéig nem várható jelentős változás az árfolyamban, ám azt követően sem számíthatunk kalandos napra a hazai devizapiacon - mondta kérdésünkre Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK