A forint nagyjából visszakerült a tegnapi szintre

A forint euróárfolyama délután hat óra körülre visszakerült a kedd késő délutáni szintre, míg a dollárral és svájci frankkal szemben kissé gyengült.
Napi.hu, 2014. június 4. szerda, 18:17
Fotó: Reuters

A magyar fizetőeszköz az euróval szemben szerdán 304,77 és 305,93 forintos sávban mozgott, késő délutánra 305 forintnál ingadozott. A dollár estére a kedd késő délutáninál kissé gyengébb szintre, 224 forintra került, míg a svájci frankért 250,13 forintot kértek a bankközi devizapiacon. Az euró/dollár kurzusa szintén a kedd késő délutáni szint közelében, 1,3615-nél járt.

A régiós devizák közül a román lej 0,1 százalékkal gyengült, míg a cseh korona ugyanekkora mértékkel erősödött az euróval szemben, míg az euró/lengyel zloty kurzusa 0,5 százalékkal került lejjebb a nap végére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK