A forint nem adta meg magát

Forgalom nélkül izmosodik a forint, egy euró 269 forintot ér.
NAPI Online, 2008. november 13. csütörtök, 09:50
Fotó:

Az amerikai és ázsiai tőkepiaci fejlemények tükrében és a nyitásban 271 forintos eurókurzust látva pesszimista hangulatra számított Geszti Pál, az ING devizatradere, ennek ellenére az árfolyam fél tíz körül már 268-269 forint között mozgott.

Ebben talán szerepet játszhat Bajnai Gordon gazdaságélénkítésre tett ígéretei.

Gyakorlatilag forgalom nélkül erősödget tehát a hazai pénznem, egy dollárért 215,65, míg egy svájci frankért 181,30 forintot kérnek a bankközi piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK