A forintot nem érdekelte a Moody's döntése

Alig változott a forint árfolyama kedd reggelre a főbb devizákhoz képest: a nemzetközi devizakereskedelemben az eurót 287,20 forinton jegyezték a hétfő kora esti 287,92 után.
NAPI, 2012. július 24. kedd, 08:09
Fotó: Napi.hu

Hétfőn reggel 8.00 óra körül a forint kicsit gyengébben nyitott a főbb devizákkal szemben a régiós társakkal együtt, miután hétfőn az eruóövezeti adósságválsággal kapcsolatos aggodalmak erősödésének hatására az euró kétéves mélypontra esett a dollárral szemben és az amerikai tőzsdezárás után a Moody's negatív kilátás alá helyzett több euróövezeti tagállamot, köztük Németországot.

Kedd reggel a dollárt 236,99 forinton jegyezték a hétfő esti 237,25 forint után, az euró/dollár kurzusa pedig nagyjából a tegnap esti szintnél, 1,2116-nál járt. A svájci frankért  239,32 forintot kértek, hétfőn esti 239,89 forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK