Csendes a forint piaca reggel, 274,5 forint körül kezdett az euró árfolyama pénteken - mondta Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. A dollár 222,5, a svájci frank 192,5 forinton állt a kereskedés elején.

Optimista, pozitív hangulat uralkodik a piacokon, elképzelhető, hogy a forint tovább tud erősödni a nap folyamán. Nem kizárt, hogy néhány befektetőnek ezzel az a célja, hogy hétfőn a kamatvágás felé terelje a jegybankot - véli Kolba.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!