Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A tengerentúli befektetőket meglepte az Egyesült Államok második legnagyobb brókercége, a Morgan Stanley bejelentése, miszerint az elmúlt két hónap során 3,7 milliárd dollár veszteség érte a lakáshitel-hátterű kötvények várakozásoknál erőteljesebb értékvesztése miatt. A részvény árfolyama azonban a rossz hír ellenére is emelkedett. A Cisco Systems üzleti évének első pénzügyi negyedében 37 százalékos profitnövekedést ért el, ám az elemzők elvárásainál némiképp alacsonyabb nyereség-előrejelzést adott az aktuális negyedévre vonatkozóan, amiért a befektetők részvényárfolyamának 9,5 százalékos esésével büntették. A Wal-Mart kiskereskedelmi áruházlánc a várakozásoknál alacsonyabb forgalomnövekedésről szóló adatokat tett közzé, részvényárfolyama 0,7 százalékkal esett. A Dow Jones végül 0,25 százalékkal, 13 266 pontra, az S&P 500 0,06 százalékkal, 1474 pontra, míg a Nasdaq 1,92 százalékkal, 2696 pontra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!