A Globus várhatóan 200 forintos osztalékot fizet

A Globus közgyűlése, amennyiben az új tulajdonos, a német DEG fejlesztési bank is képviselteti magát, várhatóan magas részvételi aránnyal tárgyalja majd ma 10 órától az igazgatóság által előterjesztett napirendi pontokat. A szokásos napirendi pontokon kívül egyebet nem tűztek a találkozó napirendjére, az igazgatóság 200 forintos osztalék kifizetésére tett javaslatot.
NAPI, 2001. április 27. péntek, 07:40
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK