Az euró/dollár jegyzése péntek délután 1,334-ről 1,347-ig (közel 1 százalékkal) emelkedett kevesebb mint negyed óra leforgása alatt miután a görög pénzügyminiszter, George Papaconstantinu közölte: országa nem kérte fel az EU-t, hogy nyissa meg az IMF-fel közösen létrehozott hitelcsapot. A legújabb piaci pletykák szerint az uniós döntéshozók már megállapodtak a görög válság kezelésének részleteiről - írta a MarketWatch.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!