A HIGH-TECH csaknem negyede az econet.hu kezében

Az econet.hu Nyrt. a HIGH-TECH Vagyonkezelő, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. tőkeemelésében 200 millió forintos pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátásával vesz részt, amellyel a társaságban 23,7 százalékos részesedést szerzett - közölte a vállalat.
Kolozsi Pál, 2006. december 5. kedd, 09:21
Fotó:

Az econet.hu Informatikai NyRt. azt közölte, hogy több más magyarországi gazdasági társasággal együtt részt vesz a HIGH-TECH Kft. december 4-én elhatározott, 820 millió forint összegű törzstőke-emelésében.

A tőkeemelésnek az volt a célja, hogy a törzstőke-emelésben részt vevők a HIGH-TECH Kft-n keresztül egyesített erőforrásaikat hatékonyabban, ugyanakkor a lehetséges kockázatokat egymás között megosztva hasznosíthassák nagyobb tőkeigényű műszaki-technológiai és informatikai beruházások, projektek és befektetések megvalósítása érdekében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK