A 3 és 6 hónapos lejárat esetében nem változott a hozam pénteken, míg a 12 hónapos egyedüliként 2 bázispontot nőtt is. Az éven túli lejáratok esetében viszont 6-12 bázispont között volt a hozamcsökkenés. A 12 bázispontos visszaesés az 5 és 10 éves lejárat esetében könyvelhették el a befektetők. A legmagasabb 7,61 százalékos hozamot így a 15 éves lejárat fizeti, míg a legrövidebb 3 és 6 hónapos csupán 5,4 százalékoz hoz a konyhára.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!