A forint kurzusa az euró/dollárt és a zlotyt követi jelenleg - mondta a Napinak Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank devizapiaci üzletkötője, aki szerint a nap folyamán a devizapiaci hangulatot leginkább jegybanki kamatdöntések (Bank of England, Európai Központi Bank) és az azokhoz kapcsolódó kommentek, illetve délután az USA-ból érkező makroadatok határozhatják meg leginkább.


A dollárt csütörtök délelőtt 214,00 forint körül jegyezték 1,3150 dolláros euró árfolyam mellett.


A svájci frankért 203,70 forintot adtak, egy angol font 339,20 forintba került, száz japán jent pedig 248,00 forinton jegyeztek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!