A jó teljesítmény folytatására számítanak a NABI-nál

Az elemzők az első féléves kedvező folyamatok folytatódására számítanak a NABI Rt.-nél a harmadik negyedévben. A megkérdezett elemzők átlagosan 7,9 millió dollár körüli nettó eredményre számítanak a buszgyártó várhatóan 14-én nyilvánosságra kerülő harmadik negyedéves jelentésében. Ez közel mintegy 3 millió dolláros profitot jelentene a július-szeptemberi időszakban.
Ádám Viktor, 2001. november 13. kedd, 15:10
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK