A K&H csoport a tbsz-re koncentrál

Már mintegy 5000 ügyfélnek vezet tbsz-t a K&H csoport, ezen több mint 13 milliárd forintnyi vagyon van. Ennek mintegy 90 százaléka értékpapírokban fekszik, azon belül is 80-85 százalékos a befektetési jegyek aránya.
Eidenpenz József, 2010. március 17. szerda, 11:27
Fotó:

A bankcsoport az idén nagy szerepet szán ezeknek a számláknak. A betéti jellegű tbsz számlák felfutására inkább az év végén számítanak.

Tavaly az alapkezelőnél 123 milliárd forintnyi tőkevédett (garantált) alap járt le, az állománynak mintegy fele. Ebből 13 alakult át. Az átalakuló alapokban az átalakuláskori tőke mintegy 66 százaléka maradt meg, ami sokkal jobb a piaci átlagnál. Nyolc új tőkevédett alapot is inditottak tavaly mintegy 20 milliárd forint értékben. Az alapok többsége nem ért el plusz hozamot a minimális vállalás felett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK