A Kartonpack Pannonplast-pakettet vett

A Kartonpack Rt. 5 százalék feletti Pannonplast-részesedést vásárolt, kölcsönből, a pénteki záróár alatt - derül ki a társaság közleményéből.
NAPI Online, 2003. március 10. hétfő, 13:12
Fotó:

A Kartonpack Dobozipari Rt. a mai napon, azaz március 10-én az igazgatósága által jóváhagyott részvényvásárlás keretében 318,2 millió forint értékben 215 ezer darab Pannonplast-részvényt vásárolt. Az 5,01 százalékos tulajdoni hányad megszerzését a tulajdonos Britton Capital & Consulting Kft.-től erre a célra felvett kölcsön finanszírozta.
A részvényenkénti átlagos vételár 1 480 forint, ami a pénteki záróértéket 20 forinttal múlja alul. Ma 13 óra után a Pannonplast-papírok 1 520 forinton álltak a BÉT-en.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK