A költségvetési hírek segítették feljebb az indexeket

Az amerikai piacok mérsékelt pluszban zárták a kereskedést.
portfolio.hu, 2012. december 6. csütörtök, 22:22
Fotó: Napi.hu

Tisztes pluszban zárták a kereskedést legfőbb amerikai részvényindexek. A pozitív hangulatot elsősorban ismét a költségvetési szakadékról érkező hírek szolgáltatták, ma konkrétan néhány republikánus szenátor, akik nagyobb hajlandóságot mutattak a vagyonosabbak adóemelésének elfogadására, megpróbálva kimozdítani a tárgyalásokat a holtpontról. A Dow végül 0,3, az S&P 500 0,33, a Nasdaq pedig 0,52 százalékot emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

usa
HOZZÁSZÓLÁSOK