A lengyel távközlési csoportban 47,5 százalékkal részesedő France Télécom nemrég még 50 százalék fölé tervezte növelni részesedését - a katasztrofálisan eladósodott franciáknak jelenleg valószínűleg kisebb gondjuk is nagyobb ennél. Kaczmarek most a jövő évre ígéri az új TPSA-csomagot, hozzátéve hogy a France Télécom nem kezdett tárgyalni további részesedés átvételéről.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!