A kétfordulós tárgyalásos eljárásra három ajánlat érkezett, de a Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató nem közli a másik két cég nevét. A nyertes ajánlat összege megegyezik az eredetileg becsült ellenértékkel.

A MÁV Zrt. részére 4344 hang- 667 adat- továbbá 1007 kombinált (hang és adat)  célú előfizetést kell adnia a nyertesnek.
A MÁV-Start számai: 5270 hang-, 315 adat- és 308 kombinált előfizetés. Mindkét cégnél az előfizetések számai duplázódhatnak.

Az értékelésnél az ár volt a döntő szempont. A felek a szerződést szeptember 14-én alá is írták.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!