A Matáv csak ma nyilatkozik BTC-ügyben

A Bloomberg hírügynökség tudósítása szerint kisebbfajta tülekedés alakult ki a bolgár nemzeti távközlési társaság, a BTC privatizációs ajánlattételi időszakának utolsó szakaszában. A helyi lapok értesüléseire alapozott beszámoló szerint három társaság már biztosan pályázik, míg további öt céget – köztük a Matávot – lehetséges ajánlattevőként tartanak számon. A Matáv csak ma nyilatkozik az ügyben. Részletek a keddi NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 10. hétfő, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK