A MÁV-nak dolgozik a Synergon

A Synergon Informatika Rt., a Hídépítő Rt. és a Csőszer Rt. által létrehozott konzorcium aláírta és elkezdte a "MÁV Rt. gázolajfeladó, -lefejtő és -tároló berendezéseihez kapcsolódó informatikai rendszer tervezése és kiépítése a MÁV Rt. országos hálózatán, összesen 46 helyszínen" elnevezésű komplex projekt kivitelezésére szóló szerződést - jelentette be közleményében a Synergon. A konzorcium vezetője a Hídépítő Rt., a közel 1 milliárd forint értékű projekt 2004-ben zárul.
NAPI, 2002. június 5. szerda, 10:40

A projekt keretében a Synergon szállítja az üzemanyag-ellátó rendszerek tankautomatáit, az ezekhez kapcsolódó adatfeldolgozó munkaállomásokat és a központi szervert. Kiépíti az ezeket a rendszereket összekötő adatkommunikációs hálózatokat, és telepíti az alap- és alkalmazási szoftvereket. A rendszer üzemeltetéséhez 3 éves támogatást nyújt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK