A MÁV-nak szállít a FreeSoft

A FreeSoft számviteli rendszert szállít egy MÁV-leánynak, ami az idei árbevételt 70 millió forinttal növeli.
NAPI Online, 2007. november 13. kedd, 09:26
Fotó:

FreeSoft Nyrt. közölte, hogy hirdetmény nélküli, tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeként szerződést kötött a MÁV Zrt.-vel a cég MÁV-Trakció Zrt. nevű leányvállalata önálló számviteli rendszerének kialakítására, a MÁV-nál jelenleg működő Oracle-rendszerben. A szerződés 2010. októberig hatályos, összegéből 70 millió forint még a 2007. pénzügyi évben jelentkezik a FreeSoft árbevételében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK