A mélyből jön vissza Budapest

Plusz nullába kapaszkodott vissza a reggeli esésből a BUX index.
NAPI, 2012. október 19. péntek, 10:40
Fotó: Napi.hu

A vezető mutató a nyitást követően 200 pontot meghaladó csökkenésben is volt, fél tizenegykor azonban már csak stagnálást mutatott, s 18 964 ponton járt. Az OTP reggel 4000 forint alatt is járt, innen 4048 forintra jött vissza az árfolyam, ami 0,3 százalékkal magasabb a tegnapi zárónál. A Mol 18 625 forinton stagnál, a Magyar Telekom 405 forint, ez fél százalékos emelkedést jelent. A Richter szintén stagnál, 40 500 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK