A Merrill kisebb Intel-eredményt vár

A Merrill Lynch lefelé módosította az Intel Corp. idei részvényenkénti eredményére (EPS) vonatkozó várakozását arra való hivatkozással, hogy a második negyedévben a chipgyártó forgalmának stagnálására számít. Az Intel papírokból a cég elemzője szerint ugyanakkor továbbra is érdemes bevásárolni.
Ádám Viktor, 2002. május 28. kedd, 15:49

A Merrill elemzője a 77-ről 75 centre korrigálta az Intel idei EPS-ére vonatkozó jóslatát, s közölte, hogy a második negyedévben az elsővel megegyező, 6,76 milliárd dolláros forgalmat vár, szemben a korábban prognosztizált 6,96 milliárddal.
A szakértő középtávon továbbra is erős vételre ajánlja az Intel-papírokat, hosszú távon pedig változatlanul a vételi minősítés van érvényben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK