A Mol-t nem érheti meglepetés

Nincs fennakadás az olajellátásban, a készletek megfelelőek - tájékoztatott Geszti László, a Mol Rt. ügyvezető igazgatója.
Molnár Csaba, 2003. március 20. csütörtök, 11:32
Fotó:

A társaság az ügyvezető szerint mindenre felkészült, az olajtermékek világpiaci árának változását gyorsan - hetente - követik. E termékek árának jelentős - literenként 1 forintot jóval meghaladó - változása esetén hetente akár kétszer is korrigál a Mol.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK