A mai tőzsdenapot a Mol-tranzakcióval kapcsolatos hírek fogják mozgatni - mondta Farkas Róbert a Raiffeisen vezető üzletkötője a BÉT nyitása előtt. "Az olajipartól megszokott nagyon transzparens tranzakció bejelentését várjuk" - tette hozzá. Ha jól sikerül, akkor arra számítunk, hogy az optimista felhang átragad a többi papírra is, elsősorban az OTP-re, de a nap azonban a Molról fog szólni. A rebesgetett 12 600-as ár Farkas véleménye szerint nagyon alacsony, bőven az eszközérték alatt van, aki itt vásárol, az jól teszi.

A UBS 13 000 forintról 11 000 forintra csökkentette a Mol célárát - írja a Bloomberg, az egyelőre rövid közleményben semleges ajánlást tettek közzé.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!