Zárás előtt egy órával a BUX negyed százalékos többlettel 17 559,70 ponton állt. A vezető négyesfogat tagjai közül a Mol 0,8 százalékos többlettel 16 935 forinton állt, korábban 17 ezer felett is járt. Az OTP közel fél százalékkal 6553 forintra drágult, miközben a Matáv egyharmad százalékkal 879 forintra, a Richter 0,4 százalékkal 26 195 forintra süllyedt. Az Egis több mint 3 százalékos ugrást produkált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!